6ο Εργαστήριο Οικονομικής Ανάλυσης του Δικαίου για Νέες και Νέους Ερευνητές (10 Μαρτίου 2016)

Η Ελληνική Ένωση Οικονομικής Ανάλυσης του Δικαίου και το Τμήμα Μεθοδολογίας, Ιστορίας & Θεωρίας της Επιστήμης του Πανεπιστημίου Αθηνών διοργανώνουν το 6o Ετήσιο Εργαστήριο (workshop) Οικονομικής Ανάλυσης του Δικαίου για Νέες και Νέους Ερευνητές την 10η Μαρτίου 2016 στο Κεντρικό Κτίριο του Πανεπιστημίου Αθηνών (Πανεπιστημίου 30, Αμφιθέατρο Αργυριάδη).

Η ημερίδα είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Δρ. Δημήτρη Καραντώνη, ενός νέου και πολλά υποσχόμενου επιστήμονα στο χώρο των οικονομικών των θεσμών που χάθηκε αναπάντεχα πριν πέντε χρόνια.


Ο σκοπός του εργαστηρίου είναι να δώσει την ευκαιρία σε όσες/ους εργάζονται στο χώρο να παρουσιάσουν τη δουλειά τους (το διδακτορικό που γράφουν ή πρόσφατα ολοκλήρωσαν, τη μεταπτυχιακή διπλωματική τους εργασία, ένα επιστημονικό άρθρο που έχουν ολοκληρώσει) σε νέους και μεγαλύτερους συναδέλφους τους. Καθώς σύντομα το μεταπτυχιακό πρόγραμμα Οικονομικής Ανάλυσης του Δικαίου πρόκειται να ξεκινήσει στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, η παρούσα ημερίδα θα αποτελέσει ευκαιρία για χαρτογράφηση του χώρου αλλά και για δημιουργία των απαραίτητων επαφών, δικτύωσης, δημιουργίας ερευνητικών ομάδων στο χώρο κλπ.


Στην καλύτερη εργασία από αυτές που θα παρουσιασθούν στο συνέδριο θα απονεμηθεί το βραβείο στη Μνήμη του Δημήτρη Καραντώνη, ύψους €1.000.


Η είσοδος είναι ελεύθερη και η εγγραφή δωρεάν. Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης μετά την ολοκλήρωση της ημερίδας σε όσες/ους την παρακολουθήσουν στο σύνολό της.

Για την καλύτερη οργάνωση της ημερίδας θα πρέπει να κάνετε ηλεκτρονική προεγγραφή εδώ (πατήστε το link για μεταφερθείτε στη φόρμα εγγραφής):Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τη γραμματεία της ημερίδας. Μπορείτε να βρείτε την εκδήλωση και στο Facebook: